Home // Produkty // Popcorn // Wyposażenie // Podgrzewacze popcornu

Podgrzewacze popcornu
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Podgrzewacze popcornu 

Podgrzewacz gablotowy, podgrzewacze do zabudowy i podgrzewacze na ladę

Do profesjonalnej produkcji popcornu potrzebne są maszyny do popcornu, a także wysokiej jakości surowce do popcornu. Często potrzebne są też dodatkowe urządzenia, takie jak podgrzewacze do popcornu, pompy oleju lub wózki do maszyn do popcornu. PCO Group oferuje duży wybór urządzeń renomowanych producentów Cretors i Gold Medal. Modele o różnych rozmiarach i konstrukcjach oferują odpowiednie rozwiązania dla wszystkich wymagań klientów.

Podgrzewacz do popcornu z gablotą do popcornu porcjowanego lub luzem

Przeszklone podgrzewacze gablotowe można otwierać za pomocą drzwi skrzydłowych lub przesuwnych. Pełne torebki lub kubki z popcornem można jednym ruchem włożyć do podgrzania lub wyjąć. Podgrzewacze z otwartą częścią przednią i tylną są ogrzewane za pomocą spirali i gorącego powietrza i posiadają dużo miejsca na spakowany popcorn. Istnieją również podgrzewacze do popcornu z systemem ogrzewania luźnego popcornu gorącym powietrzem. „Popcornstation special” to podgrzewacz zapasów i półek, który napełnia się od tyłu. Od przodu klienci sami mogą się obsłużyć. Odpowiedni design i podświetlane szyldy na wszystkich urządzeniach optymalizują prezentację i zwiększają skuteczność reklamy.

Podgrzewacz do zabudowy: odpowiednia temperatura i dobre oświetlenie

Do większych ilości popcornu nadają się podgrzewacze popcornu, które są przeznaczone do zabudowy na ladzie. Wydajność i konstrukcja mogą być dostosowane do indywidualnych wymagań. Są wykonane ze stali nierdzewnej CNS i bezpiecznego szkła i zwykle mają lustrzaną gablotę wewnętrzną. Stwarza to iluzję „nieskończonści” popcornu. Zmienne elementy oświetlenia dbają o to, aby oferta posiadała nie tylko idealną temperaturę, ale także pojawiała się w jak najlepszym świetle. Tak zwane podgrzewacze do zabudowy do przechowywania spakowanego lub luźnego popcornu są dostępne do zainstalowania na ladzie frontowej lub w bufecie z tyłu. Mogą być również wyposażone w ścianki działowe i wiszące półki. Dlatego też mogą być wypełnione nachosami i dipami.